Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze voorwaarden. - Sluiten

Al jaren een begrip op het gebied van betrouwbare
webhosting en ict dienstverlening

Weservit garandeert topservice van hoge kwaliteit om je server of website zo optimaal mogelijk te laten presteren. Wij doen er alles aan onverwachte onvolkomenheden te voorkomen en helpen je direct bij problemen zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Geschiedenis van Weservit

In 2008 begonnen Marc en Raoul met het aanbieden van gameservers. Al snel groeide de onderneming door het aanbieden van webhosting en dedicated servers. Door de uitstekende service en het persoonlijk contact groeide de tevreden klantenkring snel. Ook het dienstenaanbod groeide. Weservit werd steeds vaker benaderd voor ICT-problemen en voegde al snel met succes clouddiensten, voip en mobiel werken toe aan het portfolio. Ook voor automatisering werd Weservit steeds vaker een vaste partner voor zowel bedrijven als particulieren in de omgeving. Hoewel de organisatie constant groeit, is één ding altijd hetzelfde gebleven: de beste persoonlijke service tegen een eerlijke prijs.

We hebben een duidelijke missie

Weservit staat voor oplossingen waarbij de eindgebruiker zoveel mogelijk wordt ontzorgd. Jij houdt je bezig met je core business en wij zorgen voor de rest. Problemen lossen we snel en persoonlijk op. Weservit is je partner voor al je hostingdiensten. Betrouwbaar en veel kennis van zaken. Advies, kwaliteit en service zonder verassingen. Hoogwaardige producten en tevreden klanten. Snel schakelen, meegaan met nieuwe inzichten en technologie is de essentie van succes. Weservit geeft flexibiliteit voorrang en over een razendsnel en uiterst betrouwbaar netwerk. Supersnelle verbindingen in combinatie met de nieuwste technologie. Weservit garandeert het!

En een Heldere visie

Flexibiliteit, klantgerichtheid, praktische instelling en goede service!

Onze drijfveer achter onze ICT-diensten en services is de persoonlijke behoefte van de klant. Wij stellen dan ook jouw wensen centraal en niet de techniek. Overal veilig contact met je klanten, innovatie en proactiviteit door de markt op de voet te volgen. Heldere afspraken die we nakomen. Flexibiliteit is geen wens, maar de norm. Jouw ICT-kosten zijn en blijven voorspelbaar en realistisch.

WAAR WE TE VINDEN ZIJN

Sinds 2014 bieden we onze dienstverlening aan vanuit de Rijksweg in Nuland. Centraal gelegen langs de A59. We vinden het belangrijk dat klanten ons gemakkelijk kunnen bereiken. Ons kantoor beschikt over voldoende werkplekken, vergader- en opslagruimte.