Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze voorwaarden. - Sluiten

Wil jij weer een snelle laptop of computer?

Duurt het opstarten van je laptop of computer een eeuwigheid? Of is je laptop erg traag? Ben je benieuwd waar dit aan ligt en wat je er aan zou kunnen doen? Wij zoeken het voor je uit en maken jouw laptop of computer weer super snel! Maak snel een afspraak via het contactformulier of via het telefoonnummer 073-2032100.

Maak een afspraak

Maak via het contactformulier of telefonisch een afspraak. Hierin kan je aangeven waar extra op gelet moet worden tijdens de controle.

Breng je laptop

Zodra er contact is geweest breng je de laptop of computer naar ons kantoor. We zijn centraal gelegen aan de A59. Ons adres is Rijksweg 55b in Nuland.

Gratis controle

Wij controleren je computer of laptop grondig. Zo wordt je laptop onder andere op gecontroleerd op snelheid, virussen, updates, beveiliging en spam.

Binnen één dag reactie

Binnen één dag krijg je het advies waarmee jouw laptop weer op topsnelheid gaat presteren. Kleine veranderingen maken vaak al een groot verschil!

De voordelen op een rijtje

 Een snelle laptop of computer

 Tijdelijk kosteloze controle

 Snelle service

 Geen virussen meer op je laptop of computer

 Advies van een specialist

“Bedankt voor de goede service”

“ Mijn laptop werd in een korte periode erg traag en gaf meldingen dat er virussen op de laptop zaten. Ik vond het niet veilig meer om bijvoorbeeld te internetbankieren. Ik heb mijn laptop bij Weservit langs gebracht voor een controle. Mijn laptop bleek inderdaad geïnfecteerd te zijn met virussen. Ze hebben de virussen van mijn laptop verwijderd en hebben een virusscanner op mijn laptop geïnstalleerd zodat mijn laptop virusvrij blijf. Mijn laptop is nu weer super snel en helemaal veilig. “

Hans de Kinderen

Maak hier je afspraak

Bel mijE-mail mijSnelle service

Een goede service, is een snelle service. Probleemdiagnose binnen 24 uur en reparatie binnen 48 uur.

Scherpe tarieven

Weservit biedt scherpe tarieven voor scherpe automatisering. Door marktconforme prijzen betaal je nooit teveel.

Vakkundig

Snelle service en uitstekende automatisering bereik je alleen met vakkundig personeel. Weservit heeft alleen specialisten in dienst.

Centraal gelegen

Weservit is gevestigd aan de Rijksweg in Nuland. Centraal gelegen langs de A59, dus perfect bereikbaar!