Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze voorwaarden. - Sluiten

Single servers

Single server colocatie is ideaal als je over een enkele of een klein aantal servers beschikt. Verbind je apparatuur met ons wereldwijde netwerk voor een vast bedrag per maand.

  • Snel en gemakkelijk online
  • Beveiligde omgeving
  • 24/7 toegang tot het datacenter

Meer informatie

Rackspace

Rack space voor grotere aantallen servers of andere specifieke wensen. Rack space begint vanaf 11 units met de mogelijkheid tot een eigen afgesloten ruimte. Met een eigen rack profiteer je van maximale vrijheid.

  • Mogelijkheid tot stroomfacturatie achteraf
  • Beveiligde omgeving
  • 24/7 toegang tot het datacenter

Meer informatie

Connectiviteit

Weservit biedt connectiviteit bij datacenter Datplace Alblasserdam. Kies voor een betrouwbare internetverbinding op locatie in Alblasserdam.

  • Specialistische service
  • Altijd bereikbaar
  • Aanbod op maat

Meer informatie

Colocatie van Weservit

We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Ben je geïnteresseerd
en zou je graag meer informatie ontvangen, neem dan contact met een van
onze specialisten op. Wil je een indruk krijgen van onze moderne datacenters?
Vraag dan een rondleiding aan.

Ik wil een rondleiding

Weservit staat garant voor topkwaliteit hosting!

Weservit maakt gebruik van het datacenter Dataplace in Alblasserdam. Dit datacenter is een moderne datacenter die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Weservit kan hiermee een snel, veilig en betrouwbaar netwerk garanderen.

Snel netwerk

Een goede website, is een snelle website. Weservit beschikt over een razendsnel en uiterst betrouwbaar netwerk. Supersnelle verbindingen in combinatie met de nieuwste technologie.

24/7 support

De 24/7-supportafdeling staat altijd voor je klaar om je te helpen of om vragen te beantwoorden. Via het speciale calamiteitennummer kunnen we direct eventuele problemen oplossen.

Betrouwbaar

Betrouwbaar en veel kennis van zaken. Advies, kwaliteit en service zonder verrassingen. Hoogwaardige producten en tevreden klanten. Weservit garandeert het!

Flexibel

Flexibiliteit speelt in deze steeds veranderende internetwereld een cruciale rol. Snel schakelen, meegaan met nieuwe inzichten en technologie is de essentie van succes. Weservit geeft flexibiliteit voorrang!