Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze voorwaarden. - Sluiten

Welkom in de wereld van Weservit

Wij geloven in een samenwerking voor de lange termijn. Met de klant én met onze collega’s. Jouw werkplezier staat bij Weservit dan ook centraal. Een prettige werksfeer vinden wij belangrijk. Ondernemen, ICT en jouw dagelijkse taken zijn op die manier een stuk leuker. Wat het werk bij Weservit zo leuk maakt? We zijn innovatief, betrokken, grappig (vinden wijzelf), proactief en ondernemend. Heb jij een goed idee? Dan voeren we dat samen uit. Je vindt het dan ook een uitdaging om nieuwe technieken eigen te maken. We dagen je uit, remmen je niet af met veel regels, geven je eerlijke feedback en stimuleren in je groei. Er wordt altijd geluisterd naar jouw input. Sterker nog, dat waarderen wij enorm.

Wat bieden we jou

Zekerheid: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.
– Je wordt onderdeel van een vooruitstrevend team van specialisten.
– Salaris dat past bij jouw skills; ook op Mbo niveau heb jij de mogelijkheid om door te groeien naar een Hbo salaris.
Uitdaging & afwisseling: veel gevarieerde opdrachten met je eigen klanten.
Trainingen & behalen van certificeringen: zo blijven we scherp.
– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder: eigen laptop, telefoonabonnement en reiskostenvergoeding.
– Open communicatie: alles is bespreekbaar.

 

Wat heb jij te bieden

– Woonachtig in de omgeving van Nuland.
– Je hebt minimaal een MBO-opleiding op ICT-gebied afgerond (niveau 4).
– Kennis en ervaring met: Office 365, virtualisatie zoals VMware, Windows Server omgeving, Windows 10 en basiskennis Netwerkbeheer.
– Basiskennis hardware anno nu.
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
– Bent in het bezit van een rijbewijs.

Over Weservit

AL TIEN JAAR EEN BEGRIP IN HOSTING, CLOUDDIENSTEN, MANAGED EN AUTOMATISERING.

Het Weservit Netwerk maakt het al tien jaar mogelijk om te doen we wat we zeggen en te zeggen we wat we doen. Door deze betrouwbaarheid is onze werkwijze eenvoudig: afspraak is afspraak. Het Weservit Netwerk bestaat volledig uit Dell servers. Het is ingericht met redundante oplossingen en is verbonden met 10 gigabit verbindingen. SSD opslag is de standaard en er is altijd voldoende standby nodes beschikbaar. Het paneel is eenvoudig te beheren en het maakt ons trots om met deze basis onze opdrachtgevers naar alle tevredenheid van dienst te zijn.

 

Solliciteren

Wil je aan de slag bij Weservit? Stuur dan je motivatie en CV naar solliciteren@weservit.nl en vertel waarom het je leuk lijkt om bij ons aan de slag te gaan. Vragen? Bel met Marc van Rooij via 073-2032101.