Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze voorwaarden. - Sluiten

Welkom in de wereld van Weservit

Wij geloven in een samenwerking voor de lange termijn, met de klant én met onze collega’s. Jouw werkplezier staat bij Weservit dan ook centraal. Een prettige werksfeer vinden wij belangrijk. Ondernemen, ICT en jouw dagelijkse taken zijn op die manier een stuk leuker. Wat het werk bij Weservit zo leuk maakt? We zijn innovatief, betrokken, grappig (vinden wijzelf), proactief en ondernemend. Heb jij een goed idee? Dan voeren we dat samen uit. Je vindt het dan ook een uitdaging om nieuwe technieken eigen te maken. We dagen je uit, remmen je niet af met veel regels, geven je eerlijke feedback en stimuleren je groei. Er wordt altijd geluisterd naar jouw input. Sterker nog, dat waarderen wij enorm.

Wat bieden we jou

Zekerheid: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.
– Je wordt onderdeel van een vooruitstrevend team van specialisten.
– Salaris dat past bij jouw skills; ook op MBO niveau heb jij de mogelijkheid om door te groeien naar een HBO salaris.
Uitdaging & afwisseling: veel gevarieerde opdrachten met je eigen klanten.
Trainingen & behalen van certificeringen: zo blijven we scherp.
– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder: eigen laptop, telefoonabonnement en reiskostenvergoeding.
– Open communicatie: alles is bespreekbaar.

Wat heb jij te bieden

– Je bent communicatief sterk en staat je mannetje;
– Je hebt minimaal een MBO-opleiding op ICT-gebied afgerond (niveau 4);
– Kennis en ervaring met: Office 365, virtualisatie zoals VMware, Windows Server omgeving, Windows 10/11 en basiskennis Netwerkbeheer;
– Basiskennis hardware anno nu;
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
– Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Over Weservit

MEER DAN 10 JAAR EEN BEGRIP IN HOSTING, CLOUDDIENSTEN, MANAGED EN AUTOMATISERING.

Bij Weservit maken we ICT eenvoudig en voorspelbaar. We helpen ondernemers en bedrijven met een totaaloplossing voor hun ICT.

Dat doen we o.a. met het opzetten of beheren van honderden werkplekken, Cloud omgevingen, bedrijfsnetwerken, Office 365, wifi systemen en VoIP. Met ons eigen serverpark van 200+ servers zorgen we ervoor dat het werkt.

We zijn betrokken en kijken samen met opdrachtgevers vooruit. De lijntjes zijn kort en elke opdrachtgever heeft een directe contactpersoon. Juist daardoor weten bedrijven uit de buurt ons elke keer weer te vinden.

Wil je aan de slag bij Weservit? Stuur dan je motivatie en CV naar solliciteren@weservit.nl en vertel waarom het je leuk lijkt om bij ons aan de slag te gaan. Vragen? Bel met Marc van Rooij via 073-2032101.