Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze voorwaarden. - Sluiten

3 manieren om in 2018 ICT kosten te besparen

Het nieuwe jaar komt in zicht. Een mooi moment om te kijken waar je in 2018 kosten op kunt besparen. Eerlijk is eerlijk, door nieuwe ICT oplossingen was het nog nooit zo makkelijk om kosten te besparen. We hebben drie manieren voor je op een rijtje gezet.

1. Werk met Office 365

Office 365 wordt steeds populairder onder het grote publiek. De afgelopen periode heeft Office 365 zich bewezen. Office 365 is een veilige, stabiele en flexibele oplossing. Een oplossing waar je kosten mee gaat besparen. Kosten bespaar je op de uitvoering van software upgrades, hardware upgrades en op IT ondersteuning. Benieuwd hoe veel kosten jij kan besparen? Plan een kennismakingsgesprek in.

 

2. Managed Services

Flexibiliteit wordt steeds belangrijker. Dit is terug te zien in het aantal bedrijven dat hun ICT uitbesteedt. Verzekeringen, upgraden en investeren in personeel om kennis up-to-date te houden kosten vaak veel tijd en geld. Managed Services is daarom een interessante mogelijkheid om kosten op te besparen.

 

3. VoIP telefonie

VoIP telefonie is een oplossing die voor elke organisatie kosten kan besparen. VoIP telefonie is telefonie via het internet voor bedrijven. Het is belangrijk dat je genoeg bandbreedte hebt om een telefoongesprek te voeren. Je bandbreedte moet ongeveer 100 kbps zijn. Is dit het geval? Tijd om te kosten te gaan besparen.

Benieuwd hoe veel kosten jij kan besparen? Plan een kennismakingsgesprek.