Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze voorwaarden. - Sluiten

Online werkplek is altijd maatwerk!

Een online werkplek op maat is een must have voor iedere moderne ondernemer. Het online werken is een betrouwbare oplossing voor de toekomst. Zo heb je altijd en overal toegang tot je bestanden. Elke online werkplek is anders. Weservit kent de voordelen en helpt je graag je online werkplek optimaal in te zetten en vorm te geven.

Vast bedrag per maand

Voor een vast bedrag per maand kun je al profiteren van alle voordelen van werken in de cloud. Grote investeringen in dure systemen of servers zijn niet meer nodig. Onverwachte kosten zijn daarmee verleden tijd.

Waar en wanneer je wilt

Waar en wanneer je wilt toegang tot je kantooromgeving. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Al je bestanden, e-mail en bedrijfssoftware altijd en overal beschikbaar.

Up to date werkplek

Overal beschikken over een up to date werkplek? Weservit installeert de laatste software-versies. Ook onderhoud van eigen bedrijfsapplicaties is geen probleem voor Weservit.

Optimale beveiliging

Door software- en beveiligingsupdates waarborgt Weservit optimale beveiliging van je kantooromgeving. Door de beste antivirus software en firewalls, is de kans op een virus nihil.

24/7 ondersteuning

Weservit staat voor persoonlijke aanpak met persoonlijke ondersteuning door een vast aanspreekpunt. Ook zelfs buiten kantoortijden staat Weservit voor je klaar: 24/7-ondersteuning bij het oplossen van eventuele problemen of het beantwoorden van vragen.

Minder risico

Door periodieke back ups en optimale beveiliging garandeert Weservit een zo laag mogelijk risico op het verliezen of kwijtraken van data en bedrijfsgegevens. Ons apparatuur is geplaatst in de meeste veilige datacenters zodat ook de fysieke beveiliging maximaal gewaarborgd is.

Laat mij zien wat de voordelen zijn

Over het werken in en met de cloud kun je veel vragen en twijfels hebben. Laat Weservit je helpen deze vragen te beantwoorden en de twijfels weg te nemen. Bel voor een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten voor advies op maat en een gratis demo op locatie. Kijk in onze brochure voor meer informatie.

Succescase: Van Aarle

Toen we wilden overgaan op het online werken hadden we veel vragen en
twijfels. Nadat we in contact kwamen met Weservit werd het voor ons
duidelijk wat voor ons de voordelen waren en hoe de implementatie in zijn
werk zou gaan. De overstap naar het nieuwe werken was fantastisch!

Bekijk klantcase

Weservit staat garant voor topkwaliteit hosting!

Weservit garandeert een betrouwbare en snelle kantooromgeving.  Wij bieden apparatuur in moderne en veilige datacenters in Nederland die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Werken in de cloud is volledig redundant opgebouwd in de cloudomgeving waarbij ieder onderdeel dubbel is uitgevoerd. Hardwarestoring? Geen paniek! Weservit onderneemt automatische actie zodat je kantooromgeving direct weer online is. Zo kun je altijd bij je bestanden.

Snel netwerk

Een goede website, is een snelle website. Weservit beschikt over een razendsnel en uiterst betrouwbaar netwerk. Supersnelle verbindingen in combinatie met de nieuwste technologie.

24/7 support

De 24/7-supportafdeling staat altijd voor je klaar om je te helpen of om vragen te beantwoorden. Via het speciale calamiteitennummer kunnen we direct eventuele problemen oplossen.

Betrouwbaar

Betrouwbaar en veel kennis van zaken. Advies, kwaliteit en service zonder verassingen. Hoogwaardige producten en tevreden klanten. Weservit garandeert het!

Flexibel

Flexibiliteit speelt in deze steeds veranderende internetwereld een cruciale rol. Snel schakelen, meegaan met nieuwe inzichten en technologie is de essentie van succes. Weservit geeft flexibiliteit voorrang!