Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze voorwaarden. - Sluiten

VoIP is de telefonie van de toekomst!

VoIP telefonie is een must have voor iedere moderne ondernemer. VoIP is een afkorting voor Voice Over IP. Dit wil zeggen dat je via IP-netwerk (en dus het internet) kunt telefoneren. Dit biedt ondernemers en het MKB veel voordelen. Meer flexibiliteit, een hogere betrouwbaarheid en een garantie tot lagere kosten (gemiddeld tot wel 25%).

Goedkoper dan traditionele telefonie

Gemiddeld is VoIP telefonie 25% goedkoper dan traditionele telefonie. Met een eenvoudige berekening kunnen we de mogelijke kostenbesparing inzichtelijk maken. Wat hebben we daar voor nodig? Alleen inzicht in het belgedrag van je bedrijf. Stuur ons een berichtje en we rekenen het voor je uit.

Altijd overal bereikbaar

 

Door de vele mogelijkheden binnen VoIP ben je altijd op hetzelfde nummer bereikbaar. Voeg je smartphone toe aan je VoIP oplossing. Inkomende gesprekken worden dan automatisch doorgeschakeld naar smartphone.

Eenvoudig instellen en aanpassen

Met de VoIP oplossing kan je zelf eenvoudig aanpassingen doorvoeren. Een nieuwe keuzemenu, een gespreksopname, wachtrijen of nieuwe openingstijden. Binnen een paar klikken is dit geregeld en is het doorgevoerd in de telefooncentrale.

Laat mij zien wat de voordelen zijn

Over VoIP kun je vragen en twijfels hebben. Laat Weservit je helpen deze vragen te beantwoorden en de twijfels weg te nemen. Bel voor een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten of vraag en berekening op om te zien hoe veel kosten jij kan besparen.

Succescase: Van Aarle Volvo Occasions

Van Aarle Volvo Occasions heeft de stap gemaakt naar VoIP. Met VoIP
maakt Van Aarle Volvo Occasions gebruik van een betrouwbare oplossing
met veel flexibiliteit. Vergeleken met de traditionele telefonie ook nog
eens een kostenbesparende oplossing. We wensen Van Aarle Volvo Occasions
veel plezier met het gebruik van de nieuwe VoIP oplossing.

Weservit staat garant voor topkwaliteit automatisering!

Weservit garandeert een betrouwbare en snelle kantooromgeving.  Wij bieden apparatuur in moderne en veilige datacenters in Nederland die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Werken in de cloud is volledig redundant opgebouwd in de cloudomgeving waarbij ieder onderdeel dubbel is uitgevoerd. Hardwarestoring? Geen paniek! Weservit onderneemt automatische actie zodat je kantooromgeving direct weer online is. Zo kun je altijd bij je bestanden.

Snel netwerk

Een goede website, is een snelle website. Weservit beschikt over een razendsnel en uiterst betrouwbaar netwerk. Supersnelle verbindingen in combinatie met de nieuwste technologie.

24/7 support

De 24/7-supportafdeling staat altijd voor je klaar om je te helpen of om vragen te beantwoorden. Via het speciale calamiteitennummer kunnen we direct eventuele problemen oplossen.

Betrouwbaar

Betrouwbaar en veel kennis van zaken. Advies, kwaliteit en service zonder verrassingen. Hoogwaardige producten en tevreden klanten. Weservit garandeert het!

Flexibel

Flexibiliteit speelt in deze steeds veranderende internetwereld een cruciale rol. Snel schakelen, meegaan met nieuwe inzichten en technologie is de essentie van succes. Weservit geeft flexibiliteit voorrang!