Al tien jaar een begrip in hosting, clouddiensten, managed en automatisering.

Het Weservit Netwerk maakt het al tien jaar mogelijk om te doen we wat we zeggen en te zeggen we wat we doen. Door deze betrouwbaarheid is onze werkwijze eenvoudig: afspraak is afspraak. Het Weservit Netwerk bestaat volledig uit Dell servers. Het is ingericht met redundante oplossingen en is verbonden met 10 gigabit verbindingen. SSD opslag is de standaard en er is altijd voldoende standby nodes beschikbaar. Het paneel is eenvoudig te beheren en het maakt ons trots om met deze basis onze opdrachtgevers naar alle tevredenheid van dienst te zijn.

WE’RE Weservit

Bij Weservit maken we ICT eenvoudig en voorspelbaar. Met ruim tien jaar ervaring combineren we de nieuwste technieken met een persoonlijke service. Altijd betrouwbaar, fanatiek en in de buurt. Onder het motto ‘we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen’ zorgen we ervoor dat jij je met je core business bezig kunt houden. ICT problemen lossen we voor je op en we adviseren je tijdig over belangrijke veranderingen voor de toekomst. We geloven in een samenwerking voor de lange termijn en jouw tevredenheid staat bij Weservit dan ook centraal. Op die manier maken we ondernemen, je werk en je ICT een stuk leuker.

Zo maken we ICT eenvoudig en voorspelbaar

   Altijd binnen 30 minuten ondersteuning;

   Lokaal en altijd in de buurt;

   Neemt een adviserende rol in voor de toekomst; 

   Slimme oplossingen en fanatieke support;

   Geen gedoe, gewoon meteen de juiste persoon aan de lijn.

“Slimme oplossingen en fijn in de omgang”

“Met Lamers zochten we een ICT partner voor heel onze ICT omgeving. Gewoon een partij uit de buurt met één aanspreekpunt. Met Weservit hebben we gevonden waar we naar zochten. Van betrouwbare VoIP telefonie en stabiel internet tot e-mail die altijd werkt. Weservit is altijd bereikbaar, ze lossen onze problemen snel op en we weten altijd waar we aan toe zijn.”

Bart Lamers, Lamers Heesch en Oss

Bekijk case Lamers

WAAR WE TE VINDEN ZIJN

Sinds 2014 bieden we onze dienstverlening aan vanuit ons kantoor in Nuland. Centraal gelegen langs de A59. We vinden het belangrijk dat klanten ons gemakkelijk kunnen bereiken. Ons kantoor beschikt over voldoende werkplekken, vergader- en opslagruimte.

Alle Weservit diensten op een rijtje