Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze voorwaarden. - Sluiten

outlet

Weservit biedt in de outlet hoogwaardige hardware configuraties tegen een scherp tarief zonder inlevering van kwaliteit.

  • Oplevering binnen 24 uur
  • A-merk hardware
  • Optionele DDoS-bescherming

Vanaf €29,- per maand Bestel snel

nieuwe servers

Weservit biedt de nieuwste technologie op de nieuwe serverspagina. Gebruik de laatste hardware of kies een oplossing op maat.

  • Snelle oplevering
  • A-merk hardware
  • Optionele DDoS-bescherming

Vanaf €69,- per maand Configureer nu

Waarom een dedicated server?

Een dedicated server biedt veel voordelen. Je hebt altijd beschikking over je eigen hoogwaardig gemakkelijk te beheren server voorzien van A-merk hardware. Door dedicated servers op meerdere plaatsen te gebruiken en de optionele DDoS-bescherming kun je risico’s spreiden en cyber-aanvallen voorkomen. Hoge performance en eenvoudig opzegbare contracten maken de dedicated server een aantrekkelijk alternatief!

Meerdere locaties mogelijk

Wil je risico spreiden? Dat kan. Weservit biedt servers op twee afzonderlijke locaties: Alblasserdam en Rotterdam.

A-merken

Hoogwaardige kwaliteit is voor Weservit het belangrijkste. We maken daarom alleen gebruikt van A-merken voor onze hardware, zoals Dell en SuperMicro.

Eenvoudig beheer

Een server moet gemakkelijk en eenvoudig te beheren zijn. Weservit maakt daarom gebruik van eenvoudige (her)installatie van het besturingssysteem, remote reboot en KVM-console toegang.

Eenvoudig opzegbaar

Weservit ziet geen meerwaarde in onnodig langlopende contracten. Elke dedicated server is daarom maandelijks opzegbaar.

Hoge performance

Hoge performance staat centraal bij Weservit. We maken daarom alleen gebruik van de beste en snelste dedicated servers in de markt.

DDoS-bescherming

De optionele DDoS-bescherming beschermt je server tegen aanvallen van buitenaf zonder de diensten aan uw eindgebruikers te onderbreken.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij de configuratie? Is er iets niet helemaal duidelijk of heb je
een vraag? Onze specialisten staan altijd voor je klaar.

Help mij op weg!

Weservit staat garant voor topkwaliteit hosting!

Jij staat als klant staat centraal. Daarom houden we het zo simpel mogelijk voor je. Weservit biedt meer dan vijftig ‘one-click-to-install’-scripts die de beginnende webmaster op weg helpt. Voor grotere websites en webwinkels kunnen er oplossingen op maat worden ontwikkeld met behulp van onze VDS en dedicated servers. Onze ruime ervaring en kennis van webhosting staat direct tot jouw beschikking via de Weservit 24/7-klantenservice, die altijd voor je klaar staat om hulp te bieden of antwoord te geven op vragen.

Snel netwerk

Een goede website, is een snelle website. Weservit beschikt over een razendsnel en uiterst betrouwbaar netwerk. Supersnelle verbindingen in combinatie met de nieuwste technologie.

24/7 support

De 24/7-supportafdeling staat altijd voor je klaar om je te helpen of om vragen te beantwoorden. Via het speciale calamiteitennummer kunnen we direct eventuele problemen oplossen.

Betrouwbaar

Betrouwbaar en veel kennis van zaken. Advies, kwaliteit en service zonder verrassingen. Hoogwaardige producten en tevreden klanten. Weservit garandeert het!

Flexibel

Flexibiliteit speelt in deze steeds veranderende internetwereld een cruciale rol. Snel schakelen, meegaan met nieuwe inzichten en technologie is de essentie van succes. Weservit geeft flexibiliteit voorrang!