Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze voorwaarden. - Sluiten

Computerservice voor bedrijven in Nuland e.o.

De computerservice voor bedrijven in Nuland en omgeving biedt de snelste oplossing voor computerproblemen. Als er iets niet goed is met je computer wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Weservit garandeert een correcte diagnose van het probleem binnen 24 uur en de juiste reparatie of afhandeling binnen 48 uur. Snel en efficiënt.

Reparatie

Start je computer of laptop niet op of is deze traag? Dit kan zowel een hardware als softwarematige oorzaak hebben, denk bijvoorbeeld aan virussen en malware. In dit geval kan een grondige opschoning al wonderen doen. Weservit is ook in staat om losse onderdelen te vervangen.

Installatie

Heb je een nieuwe installatie van je systeem nodig of juist een back-up van je oude systeem? Weservit installeert eenvoudig nieuwe systemen of back-ups van (besturings)systemen, Office-pakketten en virusscanners. De installatie van eigen bedrijfssoftware is voor Weservit ook geen enkel probleem.

Onderhoud

Onderhoud van je systemen is zowel mogelijk op locatie als op afstand. Weservit voorkomt en verwijdert eventuele spyware en virussen en versnelt eenvoudig je besturingssysteem. Software- en beveiligingsupdates zijn cruciaal om de veiligheid van je IT omgeving te waarborgen. Weservit regelt alle updates direct.

Wi-Fi en internet

Heb je last van een slechte Wi-Fi of internetverbinding? Weservit voert metingen uit om de optimale dekking te creëren. De aanleg of het vervangen van een bedraad netwerk valt ook onder onze dienstverlening.

Kantoorautomatisering

Alles in 1. Weservit biedt alle oplossingen die nodig zijn voor een perfecte kantoorautomatisering. Wil je helemaal geen zorgen? Besteed alles uit en kies voor een complete IT oplossing van Weservit.

Levering

Weservit levert o.a. computers, laptops, servers, tablets, software en accessoires. Op basis van jouw voorkeuren bekijken we welke hardware voor jou het meest geschikt is en welk product daarbij past.

Online werken

Online werken betekent efficienter werken. Altijd toegang tot je bestanden, mail en agenda en de mogelijkheid samen te werken in bestanden. Weservit biedt veilig online werken in de cloud.

Maildiensten

Ben je op zoek naar maildiensten op maat? Weservit biedt verschillende pakketten maildiensten. Voor iedereen een passend pakket.

Voip

25% besparen op je telefoonkosten? Probeer dan de Voip-diensten van Weservit. Veel mogelijkheden voor keuzemenu’s, wachtrijen, openingstijden en doorverbinden.

Je computer binnen 48 uur na melding weer klaar voor gebruik!

Intake en kennismaking

Tijdens de kennismaking en intake maak je je wensen en problemen duidelijk en adviseert Weservit over de beste aanpak.

Afspraak en diagnose

Je brengt je computer langs op afspraak en binnen 24 uur ontvang je een diagnose en een indicatie van de totale kosten.

Uitvoering en reparatie

Na jouw goedkeuring plant Weservit de werkzaamheden en repareert en/of optimaliseert je systeem.

Afronding

Binnen 48 uur kun je je volledig geoptimaliseerde computer weer bij ons ophalen.

Snelle service

Een goede service, is een snelle service. Weservit staat altijd voor je klaar, zelfs buiten kantooruren is Weservit bereikbaar in het geval van vragen of calamiteiten.

Scherpe tarieven

Weservit biedt scherpe tarieven voor scherpe automatisering. Door marktconforme prijzen betaal je nooit teveel.

Vakkundig

Snelle service en uitstekende automatisering bereik je alleen met vakkundig personeel. Weservit heeft alleen specialisten in dienst.

Centraal gelegen

Weservit is gevestigd aan de Rijksweg in Nuland. Centraal gelegen langs de A59, dus perfect bereikbaar!

Voor de kosten hoeft
u het niet te laten!

Download prijslijst

Computerhulp en reparatie
in Geffen, Vinkel, Nuland, Den Bosch,
Heesch, Oss, Rosmalen, Lith en Berghem

WeServIT Automatisering
Rijksweg 55B | 5391 LJ Nuland
Bel voor een afspraak: +31(0)73-2032100

Bel mijE-mail mij