Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze voorwaarden. - Sluiten

Op zoek naar een ICT partij die wél snel reageert?

Niets is zo vervelend als een ICT probleem dat niet snel opgelost wordt. Daarom hebben we bij Weservit de 30 minuten regel geïntroduceerd. Dit wil zeggen dat je als klant van Weservit altijd binnen 30 minuten ondersteuning krijgt. Benieuwd? Probeer het uit op 073-2032100.

Verder heb je bij Weservit een eigen contactpersoon waardoor je altijd meteen de juiste persoon aan de telefoon hebt. Iemand die precies weet hoe jouw ICT ingeregeld is. We werken vooral samen met bedrijven in de omgeving van Nuland, Oss en ‘s-Hertogenbosch. Zo kunnen we snel schakelen en als het nodig is zijn we binnen een half uur op locatie. We ondersteunen deze bedrijven vaak op meerdere ICT onderdelen. Lijkt je dit iets? Lees dan verder of neem contact met ons op via 073-2032100.

Online werken

Online werken betekent efficienter werken. Altijd toegang tot je bestanden, mail en agenda en de mogelijkheid samen te werken in bestanden. Weservit biedt veilig online werken in de cloud.

Maildiensten

Ben je op zoek naar maildiensten op maat? Weservit biedt verschillende pakketten maildiensten. Voor iedereen een passend pakket.

Voip

25% besparen op je telefoonkosten? Probeer dan de Voip-diensten van Weservit. Veel mogelijkheden voor keuzemenu’s, wachtrijen, openingstijden en doorverbinden.

Wi-Fi en internet

Heb je last van een slechte Wi-Fi of internetverbinding? Weservit voert metingen uit om de optimale dekking te creëren. De aanleg of het vervangen van een bedraad netwerk valt ook onder onze dienstverlening.

Kantoorautomatisering

Alles in 1. Weservit biedt alle oplossingen die nodig zijn voor een perfecte kantoorautomatisering. Wil je helemaal geen zorgen? Besteed alles uit en kies voor een complete IT oplossing van Weservit.

Levering

Weservit levert o.a. computers, laptops, servers, tablets, software en accessoires. Op basis van jouw voorkeuren bekijken we welke hardware voor jou het meest geschikt is en welk product daarbij past.

Reparatie

Start je computer of laptop niet op of is deze traag? Dit kan zowel een hardware als softwarematige oorzaak hebben, denk bijvoorbeeld aan virussen en malware. In dit geval kan een grondige opschoning al wonderen doen. Weservit is ook in staat om losse onderdelen te vervangen.

Installatie

Heb je een nieuwe installatie van je systeem nodig of juist een back-up van je oude systeem? Weservit installeert eenvoudig nieuwe systemen of back-ups van (besturings)systemen, Office-pakketten en virusscanners. De installatie van eigen bedrijfssoftware is voor Weservit ook geen enkel probleem.

Onderhoud

Onderhoud van je systemen is zowel mogelijk op locatie als op afstand. Weservit voorkomt en verwijdert eventuele spyware en virussen en versnelt eenvoudig je besturingssysteem. Software- en beveiligingsupdates zijn cruciaal om de veiligheid van je IT omgeving te waarborgen. Weservit regelt alle updates direct.

Zorgeloos ondernemen met
ICT ondersteuning van Weservit

“De nieuwe cloudoplossing werkt perfect. Met de nieuwe oplossing
kunnen we nu heel eenvoudig de werkplekken op- en afschalen. 
Wereldwijd
toegang tot onze bestanden, een dagelijkse back-up en financieel voordelig.
Weservit neemt al onze zorgen en problemen weg.

Maarten van Hoek, bedrijfsleider Timmermans Infra
Bekijk de case

Snelle service

Een goede service, is een snelle service. Weservit staat altijd voor je klaar, zelfs buiten kantooruren is Weservit bereikbaar in het geval van vragen of calamiteiten.

Scherpe tarieven

Weservit biedt scherpe tarieven voor scherpe automatisering. Door marktconforme prijzen betaal je nooit teveel.

Vakkundig

Snelle service en uitstekende automatisering bereik je alleen met vakkundig personeel. Weservit heeft alleen specialisten in dienst.

Centraal gelegen

Weservit is gevestigd aan de Rijksweg in Nuland. Centraal gelegen langs de A59, dus perfect bereikbaar!

Voor de kosten hoeft
u het niet te laten!

Download prijslijst

Computerhulp en reparatie
in Geffen, Vinkel, Nuland, Den Bosch,
Heesch, Oss, Rosmalen, Lith en Berghem

WeServIT Automatisering
Rijksweg 55B | 5391 LJ Nuland
Bel voor een afspraak: +31(0)73-2032100

Bel mijE-mail mij