Domeinregistratie

Je nieuwe website begint bij het vastleggen van een geschikte domeinnaam. Weservit maakt het heel eenvoudig om je domein te registreren. Geen ingewikkelde instellingen, maar direct aan de slag. Natuurlijk kun je je domeinregistratie ook combineren met een compleet webhostingpakket.

 • Na domeinregistratie direct aan de slag
 • Een professionele uitstraling
 • Je eigen e-mail adressen

Bekijk prijzen

Webhosting

Super snelle webhosting van Weservit garandeert de beste performance en het grootste gebruiksgemak. Mogelijkheid tot ‘one-click-install’ van vooraf geïnstalleerde scripts zoals WordPress, Joomla, Drupal.

 • Eenvoudig te beheren webhosting
 • Standaard e-mail spamfilters
 • “One click install” van meer dan 50 scripts

Onze pakketten

VDS

Wil je de voordelen van een dedicated server in combinatie met de mogelijkheid om op- of af te schalen? Dan is de Virtual Dedicated Server de juiste keuze! Een Virtual dedicated Server is gemakkelijk schaalbaar en garandeert optimale performance.

 • Snelle oplevering
 • Breed aanbod
 • Meerdere locaties

Meer informatie

Dedicated Server

Als alternatief voor webhosting kun je ook kiezen voor een dedicated server, waarbij je profiteert van je eigen server! Weservit biedt nieuwe en outletservers aan, voorzien van de meest moderne hardware. Gegarandeerd een hoge uptime van je website!

 • Volledige SSD-opslag
 • Eenvoudig beheer
 • Meerdere locaties

Meer informatie

Betrouwbare hosting

Betrouwbaarheid staat centraal bij Weservit. Klanten en bezoekers moeten
altijd je website kunnen bereiken en je moet altijd in staat zijn aan je website
te werken. Weservit zorgt altijd voor optimaal betrouwbare hosting.

Neem contact op

Weservit staat garant voor hosting van topkwaliteit

Jij staat als klant staat centraal. Daarom houden we het zo simpel mogelijk voor je. Weservit biedt meer dan vijftig ‘one-click-to-install’-scripts die de beginnende webmaster op weg helpt. Voor grotere websites en webwinkels kunnen er oplossingen op maat worden ontwikkeld met behulp van onze VDS-systemen. Onze ruime ervaring in en kennis van webhosting staat direct tot jouw beschikking via de Weservit 24/7-klantenservice, die altijd voor je klaar staat om hulp te bieden of antwoord te geven op vragen.

Snel netwerk

Een goede website, is een snelle website. Weservit beschikt over een razendsnel en uiterst betrouwbaar netwerk. Supersnelle verbindingen in combinatie met de nieuwste technologie.

 

24/7 support

De 24/7-supportafdeling staat altijd voor je klaar om je te helpen of om vragen te beantwoorden. Via het speciale calamiteitennummer kunnen we direct eventuele problemen oplossen.

Betrouwbaar

Betrouwbaar en veel kennis van zaken. Advies, kwaliteit en service zonder verrassingen. Hoogwaardige producten en tevreden klanten. Weservit garandeert het!

Flexibel

Flexibiliteit speelt in deze steeds veranderende internetwereld een cruciale rol. Snel schakelen, meegaan met nieuwe inzichten en technologie is de essentie van succes. Weservit geeft flexibiliteit voorrang!