Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze voorwaarden. - SluitenOffice 2016 op 5 apparaten

Office Online: Webversies

OneDrive voor Bedrijven

Exchange e-mail, agenda's, antispam (+domeinkoppeling) 

Skype voor Bedrijven + Online HD video vergaderen

Appbeheer op organisatieniveau

Essentieel

€ 5,70

per maand

-

1 TB

50 GB

-

Business

11,25

Per maand

1 TB

-

-

-

Populair

Premium

€ 13,55

PER MAAND


1 TB

50 GB

-

Altijd, overal en op elk apparaat bij je e-mail, agenda en bestanden

Office 365 is een online oplossing van Microsoft. Microsoft biedt je met Office 365 de mogelijkheid om altijd, op elk moment, op elk device aan je bestanden te werken. Je bestanden, Office-programma’s, e-mail en agenda heb je hierdoor altijd bij de hand. We hebben alle voordelen van Office 365 voor je opgesomd in onderstaande vlakken.

Altijd de laatste Office versie

Door de automatische updates die in het Office 365 pakket zitten maak je altijd gebruik van de laatste versie van elke Office toepassing.

Altijd en overal toegang

Met Office 365 heb je altijd, overal en op elk apparaat toegang tot je e-mail, agenda en bestanden. Een aanpassing doorvoeren terwijl je niet op kantoor bent wordt hierdoor een eitje.

Je betaalt per gebruiker

Met Office 365 heb je de flexibiliteit die elke ondernemer zoekt. Een gebruiker toevoegen of verminderen regel je binnen een paar klikken. Je maandelijkse kosten veranderen direct met de aanpassing mee.

Eenvoudig bestanden delen

Je bestanden staan via SharePoint veilig opgeslagen in de cloud. Je kan meerdere personen rechten geven om je bestanden te zien en te bewerken. Zo werkt iedereen altijd in de laatste versie van elk bestand.

Spam en virus afhandeling

Met complexe technologie houdt Office 365 spam en virussen tegen. Bij twijfel plaatst Office 365 het in de map ‘ongewenste email’. Zo kan jij je bezig houden met de zaken die er echt toe doen.

Met ieder apparaat

Vanaf elk apparaat kan je werken aan je documenten. Of je nu werkt met een PC, Mac, iOS of Android apparaat. Computer, tablet of een telefoon. Met Office 365 kan het allemaal.

Succescase Telepage

TelePage heeft de stap naar Office 365 gemaakt. Enkele maanden geleden
draaide alle ICT nog op een eigen server in het pand van TelePage. Een
paar weken later beschikt TelePage over een moderne IT omgeving van
deze tijd inclusief de flexibiliteit en kostenbesparing die ze voor ogen
hadden. Een mooie stap waar Telepage jaren mee vooruit kan.

Bekijk succescase

Weservit staat garant voor topkwaliteit hosting!

Jij staat als klant staat centraal. Daarom houden we het zo simpel mogelijk voor je. Weservit biedt meer dan vijftig ‘one-click-to-install’-scripts die de beginnende webmaster op weg helpt. Voor grotere websites en webwinkels kunnen er oplossingen op maat worden ontwikkeld met behulp van onze VDS en dedicated servers. Onze ruime ervaring en kennis van webhosting staat direct tot jouw beschikking via de Weservit 24/7-klantenservice, die altijd voor je klaar staat om hulp te bieden of antwoord te geven op vragen.

Snel netwerk

Een goede website, is een snelle website. Weservit beschikt over een razendsnel en uiterst betrouwbaar netwerk. Supersnelle verbindingen in combinatie met de nieuwste technologie.

24/7 support

De 24/7-supportafdeling staat altijd voor je klaar om je te helpen of om vragen te beantwoorden. Via het speciale calamiteitennummer kunnen we direct eventuele problemen oplossen.

Betrouwbaar

Betrouwbaar en veel kennis van zaken. Advies, kwaliteit en service zonder verrassingen. Hoogwaardige producten en tevreden klanten. Weservit garandeert het!

Flexibel

Flexibiliteit speelt in deze steeds veranderende internetwereld een cruciale rol. Snel schakelen, meegaan met nieuwe inzichten en technologie is de essentie van succes. Weservit geeft flexibiliteit voorrang!

OFFERTE AANVRAGEN