Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze voorwaarden. - Sluiten

Van Aarle is klaar voor de toekomst!

Het was een flinke klus, maar de ICT bij van Aarle is weer helemaal up-to-date en ze zijn klaar voor de toekomst! De ICT- omgeving bij van Aarle was een tijd geleden nog een oerwoud aan oude kabels, kastjes, computers en zat vol met risico’s. Nu is de ICT-omgeving volledig gestructureerd en maken ze gebruik van technologieën anno 2017 waardoor risico´s verleden tijd zijn. Dat kan maar één ding betekenen: weer een tevreden klant erbij!

“Toen wij in 2015 ons bedrijfspand gingen verbouwen heeft Weservit onze IT volledig en deskundig in kaart gebracht en gereorganiseerd. Zij zorgden ervoor dat onze IT nu volledig up-to-date is en werkt zoals dat in een bedrijf anno 2017 hoort te werken.”

Aanpakken en oplossen

Door de jaren heen was de ICT-omgeving van van Aarle flink verouderd. Ze maakten gebruik van een oude server met flink verouderde bekabeling. Daarnaast werd er geen gebruik gemaakt van een back-up oplossing waardoor het risico van het verliezen van belangrijke gegevens ontzettend groot was. Ze besefte zelf ook dat het niet verstandig was om op deze manier door te gaan, alleen hoe dan wel?

Inventariseren, een plan van aanpak, bespreken en beginnen

Om inzicht te krijgen in de situatie zijn we een dag bezig geweest om de ICT-omgeving te inventariseren. Aan de hand van deze inventarisatie zijn we gaan kijken waar de grootste kansen en bedreigingen lagen voor Van Aarle. Hieruit voort is een plan van aanpak gekomen wat we samen met Van Aarle hebben besproken. Van Aarle was erg enthousiast met de aangeboden oplossingen en we konden dus snel van start!

Een nieuwe veilige ICT-omgeving

Om de klant te ontzien zijn de voorbereidingen op locatie bij Weservit gedaan. Zodra alles klaar was voor de omzetting is dit in de avonduren gedaan. De omzetting ging zoals gewenst waardoor de werknemers de volgende dag zonder problemen verder konden met hun werk. De klant maakt nu gebruik van een van de nieuwste servers met kwalitatieve bekabeling. Om er voor te zorgen dat de klant nooit meer belangrijke gegevens kwijt kan raken is er ook een back-up oplossing geïmplementeerd. Kortom een nieuwe veilige ICT-omgeving zonder risico’s en een tevreden klant!

“Door de snelle en deskundige service maar zeker ook de persoonlijke benadering hebben wij besloten ook onze telefooncentrale bij Weservit onder te brengen. Dit naar volle tevredenheid, de problemen zijn binnen korte tijd vrijwel volledig verholpen. Wij hebben blind vertrouwen in de deskundige en flexibele no-nonsense aanpak van Weservit. Kortom, Weservit is kordaat, doortastend, deskundig, snel en staat 24/7 voor je klaar met deskundige hulp.”