Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze voorwaarden. - Sluiten

3 redenen waarom MKB’ers de stap naar de cloud maken

Naast de multinationals maken ook steeds meer MKB’ers de stap naar de cloud. Onze opdrachtgevers die de stap hebben gemaakt, willen niet meer anders. De drie belangrijkste redenen waarom MKB’ers de stap naar de cloud maken hebben hieronder opgesomd. Vraag hier een demo aan om te zien hoe de cloud werkt.

 

1. Meer flexibiliteit

Op elke plek, op elk device, op elk moment kan jij bij je bestanden. De cloud biedt je de flexibiliteit die perfect bij het nieuwe werken past. Een medewerker meer of minder? Het aanmaken of stopzetten van een online werkplek is binnen een paar minuten geregeld. En dat is weer een voordeel voor je portemonnee.

 

2. Kostenbesparend

Je betaalt namelijk alleen voor hetgeen je gebruikt. Een medewerker minder? Dat wil zeggen dat je het aantal gebruikers omlaag gaat waardoor je kosten dalen. Een grote investering of kosten voor onderhoud zijn hierdoor ook verleden tijd. Je betaalt altijd het afgesproken maandbedrag, al vanaf €29,99 per maand. Bij een demo kunnen direct de kostenbesparing voor je berekenen.

 

3. Veilig

Je programma’s krijgen automatisch een update waardoor je altijd van de nieuwste versies van je programma’s gebruik maakt. Verder staan je bestanden opgeslagen op een server in een beveiligd datacenter. Bij Weservit maken we gebruik van twee datacenters waardoor je bestanden op twee locaties worden opgeslagen waardoor we nog meer zekerheid kunnen bieden.

 

Meer informatie over de cloud vind je hier. We laten graag zien hoe het werkt. Vraag hier een demo aan en bepaal of jij meer flexibiliteit, een kostenbesparing en een veilige oplossing kan gebruiken.