De beste ICT investering in 2018

De ontwikkelingen in de ICT branche gaan ontzettend snel. Veel ondernemers vragen zich af wat de beste investeringen zijn voor de lange termijn. Een van de meest logische investeringen anno 2018 is de stap naar de cloud. De cloud biedt flexibiliteit, zekerheid en is (voor veel ondernemers) een kostenbesparing. Een populaire cloudoplossing voor veel ondernemers is Office 365. We leggen je uit wat Office 365 is en wat de voordelen hiervan zijn.

Wat is Office 365?

Office 365 is een online oplossing van Microsoft. Microsoft biedt je met Office 365 de mogelijkheid om altijd, op elk moment, op elk device aan je bestanden te werken. Je bestanden, Office-programma’s, e-mail en agenda heb je hierdoor altijd bij de hand.

Hoe werkt Office 365?

Binnen de online omgeving van Office 365 kan je werken aan je bestanden, het beheren van je e-mails en je agenda. Door de automatische update maak je altijd gebruik van de nieuwste versies Office-programma’s. Verder kunnen gebruikers mappen met elkaar delen. Je kan hierdoor in de meest recente versie van elk document werken. Een bijkomend voordeel is het eenvoudig op-en-afschalen van gebruikers. Een werknemer is binnen enkele minuten toegevoegd of verwijderd.

De voordelen op een rijtje

– Altijd gebruik maken van de nieuwste versies van Office;
– Het delen van bestanden tussen gebruikers;
– Nooit meer een grote investering moeten doen;
– Grote flexibiliteit waarbij je betaalt per gebruiker;
– Altijd je back-up goed geregeld.

Kortom biedt Office 365 genoeg mogelijkheden voor de toekomst. Er zijn verschillende abonnementsvormen mogelijk maar we raden onze klanten altijd eerst de proefperiode aan. Tijdens de proefperiode kan je 30 dagen gebruik maken van Office 365. Zo kan je ervaren of je het prettig vindt werken. Meer informatie over de proefperiode vind je hier.

 

Al meer dan 10 jaar helpt Weservit bedrijven bij het opzetten, verbeteren en onderhouden van ICT-omgevingen. Wil jij een vrijblijvend advies ontvangen over jouw ICT-omgeving? Vraag dan de Quickscan aan op www.weservit.nl/quickscan of neem contact op via de contactpagina. We helpen je graag op weg naar een betrouwbare ICT-omgeving.