Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze voorwaarden. - Sluiten

Bellen met Weservit VoIP voor Digifactory

Als onderneming is DigiFactory natuurlijk een bekende partij in de regio Geffen. Een internetbureau waarmee we door de jaren heen regelmatig contact hebben gehad. Dat maakt het natuurlijk extra leuk toen ze contact opnamen met de vraag over een VoIP telefonie.

 1. Een ICT bedrijf uit de buurt gezocht?

DigiFactory was bekend met het bellen via VoIP en zocht nu naar een partij in de buurt. Een partij met een snelle responsetijd en prettige tarieven. De vraag was duidelijk en na het vergelijken van verschillende aanbiedingen kwamen we er snel uit. De VoIP telefonie kon overgezet worden van de huidige leverancier naar de VoIP centrale van Weservit. Een zorgvuldige klus waarmee we bekend zijn.

 2. Omzetten en testen van de VoIP telefonie

We hebben de VoIP telefonie van DigiFactory omgezet met vrijwel dezelfde instellingen als de vorige VoIP provider. Zo kunnen ze bijvoorbeeld op dezelfde manier hun contactpersonen zoeken en dezelfde toetsen gebruiken voor bij het doorverbinden. Nadat de VoIP centrale ingeregeld was hebben we deze uitgebreid getest. Zo weten we zeker dat de telefonie naar behoren werkt.

En.. bellen maar!

We bedanken Digifactory voor het vertrouwen en wensen ze heel veel plezier met het gebruik van de nieuwe VoIP telefonie. Wij kijken uit naar de samenwerking in de toekomst, wij blijven er in ieder geval voor zorgen dat de VoIP centrale perfect werkt.

 

Al meer dan 10 jaar helpt Weservit bedrijven bij het opzetten, verbeteren en onderhouden van ICT-omgevingen. Wil jij een vrijblijvend advies ontvangen over jouw ICT-omgeving? Vraag dan de Quickscan aan op www.weservit.nl/quickscan of neem contact op via de contactpagina. We helpen je graag op weg naar een betrouwbare ICT-omgeving.