Cloud & VoIP voor Van Hout Bouw & Ontwikkeling

Van Hout Bouw & Ontwikkeling is een vooruitstrevend aannemingsbedrijf. Een partij die altijd op zoek is naar de volgende stap. Eind vorig jaar was de ICT aan de beurt. Wim wilde dit naar een nieuw niveau brengen en nam in oktober contact met ons op. Eind november werd de Weservit Cloud en VoIP bij Van Hout Bouw & Ontwikkeling geïmplementeerd. Een mooie volgende stap voor dit Osse bedrijf. Lees onze aanpak.  

 

 1. Overstappen naar de Weservit Cloud

Toen Wim ons belde werd al snel duidelijk wat hij voor ogen had. Hij wilde op verschillende locaties en devices inzicht hebben in zijn calculaties, projectmanagement en dergelijke. De software (Kraan) die ze daarvoor gebruiken is niet online beschikbaar is. Maar gelukkig biedt de Weservit Cloud daar de oplossing voor.

Met Weservit Cloud log je in op een virtuele desktop. Deze is op elk device en op elke locatie beschikbaar. Op die manier heeft Wim en zijn team de beschikking over de software en daarmee inzichten in hun calculaties en projecten. In een korte demo lieten we Wim zien hoe het werkte en dezelfde week konden we aan de slag.

 

 2. Oplevering binnen één maand

We begonnen met het opzetten van de cloud oplossing voor twee gebruikers in een testomgeving. Daaraan koppelde we twee gebruikers via Office 365. Zo konden de vier collega’s wél gebruik maken van dezelfde bestanden, maar is de software alleen beschikbaar voor de personen die de software gebruiken. Na uitgebreid testen konden Wim en zijn team eind november de Cloud oplossing in gebruik nemen.

 

 3. En bellen met Weservit VoIP

Tijdens het opzetten van de Weservit Cloud bleek dat Wim en zijn team ook met het vaste kantoornummer wilde gebruiken wanneer ze belde met hun mobiele telefoon. We introduceerde Weservit VoIP en binnen een paar weken konden ze deze toepassing in gebruik nemen. Dat bracht ook nog extra voordelen met zich mee.

Zo konden ze keuzemenu’s toevoegen, bandjes afspelen, bellen via een app op je telefoon of bellen via je laptop. Daarbij is bellen via VoIP over algemeen goedkoper dan via de traditionele kanalen. En dat was ook nu het geval. Een win-win situatie dus.

 

We willen Wim en zijn team bedanken voor het vertrouwen in Weservit. Een fijne samenwerking met een veilige Cloud & VoIP oplossing als prachtig resultaat. We wensen ze veel plezier met de oplossingen en we spreken elkaar snel. Meer informatie over Van Hout Bouw & Ontwikkeling lees je hier. Of lees meer over Weservit Cloud of VoIP.