Nieuwe Weservit Cloud oplossing voor Janssen & Partners

Zeker in deze tijd wil je op elke plek je documenten, e-mail en software tot je beschikking hebben. Zo ook bij Janssen & Partners in Zaltbommel. Ze zochten een partij die hun familiebedrijf kon helpen bij de overstap van de online ICT omgeving via KPN Internedservices naar een vergelijkbare online ICT omgeving. Floor belde op en kwamen al snel tot de conclusie dat Weservit Cloud de ideale oplossing zou zijn voor Janssen & Partners. Het startpunt van een fijne samenwerking. 

 

Overstappen naar de Weservit Cloud

Als ondernemer wil je een ICT oplossing die bij jouw werkwijze aansluit. Zo ook bij Janssen & Partners. In het eerste gesprek werd meteen duidelijk dat een veilige en betrouwbare dataopslag een belangrijk onderdeel van de dienstverlening is. Floor vertelde dat het ook een noodzaak is om de online omgeving op elke locatie te kunnen raadplegen.

Ons advies was daarom eenvoudig: overstappen naar de Weservit Cloud.

 

 

Weservit Cloud voor Janssen & Partners

Met de Weservit Cloud kunnen Floor en haar collega’s inloggen op een extern bureaublad. Hier vinden zij al hun documenten, e-mail, agenda, software maar nog belangrijker: allemaal veilig en betrouwbaar. Vooral daardoor is de Weservit Cloud een passende oplossing. Ze waren direct enthousiast toen we een demo lieten zien en konden aan de slag.

 

Instellen, testen en omzetten

We zijn aan de slag gegaan met het inrichten van de nieuwe ICT omgeving. Deze hebben we daarna uitgebreid getest en toen de puntjes op de i stonden heeft het team van Janssen & Partners de nieuwe ICT omgeving kunnen testen. Deze voldeed precies aan de verwachting en in overleg hebben we de ICT omgeving op donderdagavond omgezet.

Dit was precies wat Floor voor ogen had. Toch Floor?

 

Floor Janssen (Eigenaresse Janssen & Partners ) aan het woord:

“Heel fijn hoe Marc en Raoul ons geholpen bij de migratie en het herinrichten van onze online ICT omgeving. Een degelijk en goed onderbouwd advies, eerlijke tarieven en ook bij de omzetting mannen van hun woord. We zijn enorm blij met de Weservit Cloud oplossing!”

 

We bedanken Floor, Ted en Macho voor de fijne samenwerking. We kijken uit naar een mooie samenwerking in de toekomst. Meer informatie over Janssen & Partners uit Zaltbommel vind je hier op de website.