Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze voorwaarden. - Sluiten

Upgrade naar Office 365 voor Duijd Fiscalisten

Duijd Fiscalisten maakt al sinds 2012 gebruik van de Weservit cloud omgeving. Met de uitfasering van Office 2010 in het vooruitzicht, werd het tijd voor een upgrade. We hebben de mail omgeving van Duijd Fiscalisten omgezet naar Office 365 en het Officepakket geüpgraded naar Office 2016. Lees onze aanpak.

 

 1. Mail overzetten naar Office 365

We hebben de mailboxen van Duijd Fiscalisten in het weekend overgezet naar Office 365. We hebben toen meteen de voorkeuren van de mailboxen per gebruiker overgezet naar de nieuwe mail omgeving. Daarna konden we de gegevens uit de oude mailbox exporteren en in de nieuwe mailbox importeren. Op maandag na het weekend konden de werknemers direct aan de slag in nieuwe mail omgeving. Hierdoor had Duijd Fiscalisten geen verlies van werktijden en geen onverwachte kosten. Meer informatie over Office 365 vind je hier.

 

 2. Office pakket naar 2016

Doordat Office 2010 op korte termijn uitgefaseerd wordt, was dit een mooi moment om de Office omgeving te upgraden naar Office 2016. Duijd Fiscalisten maakt gebruik van de Weservit cloud omgeving, daardoor konden we direct voor alle gebruikers de upgrade doorvoeren en kon het direct na het weekend in gebruik genomen worden.

 

Direct na het weekend aan de slag..

We bedanken Duijd Fiscalisten voor het vertrouwen en wensen ze veel plezier met de nieuwe Office 365 en Office 2016 omgevingen. We kijken uit naar de verdere samenwerking in de toekomst. Vraag je jezelf af of je ook toe bent aan een nieuwe Office omgeving? Vraag dan hier een inventarisatie aan.