Vaste ICT partner van één hypotheken

Begin dit jaar kwamen we voor het eerst in contact met Jorg en Pieter. Twee ondernemende hypotheekadviseurs die in mei live gingen met hun nieuwe onderneming: één hypotheken. Voor het zover was moesten er nog wel wat zaken geregeld worden. Ze zochten een ICT partner die ze bij het volledige ICT gedeelte kon ondersteunen en namen contact met ons op. Een leuk traject waarbij we verschillende ICT oplossingen mochten combineren. Lees onze aanpak.

 

 1. Een nieuwe online kantoor omgeving voor één hypotheken

Als hypotheek adviseur wil je natuurlijk op meerdere locaties kunnen werken. Voor één hypotheken gingen we daarom aan de slag met het inrichten van een online kantoor omgeving via onze Weservit Cloud. Hierbij heb je een extern bureaublad waar je met verschillende apparaten (laptop, tablet, telefoon) op kan inloggen. Je bedrijfssoftware, e-mail, agenda en documenten heb je daarmee altijd bij de hand. Tegelijkertijd is je data met de Two-Factor Authentication op deze manier enorm goed beveiligd. Op die manier kan niemand anders op het systeem inloggen, wat Jorg en Pieter erg belangrijk vonden.

 

Jorg van Lokven (mede-eigenaar één hypotheken) aan het woord:

“Marc en Raoul lieten ons een demo van de online kantooromgeving zien.
Het was fijn dat het vrijwel hetzelfde werkte als hoe we voorheen werkte, alleen dan nog een stukje sneller.
Dat moesten we hebben.“

 

 

Een ander voordeel voor Jorg en Pieter van een online kantoor omgeving is het eenvoudig op- en afschalen van gebruikers. Zo is in de afgelopen periode het team van één hypotheken uitgebreid. Ze hoeven dan alleen een e-mailtje met wat basis gegevens te sturen en binnen een uur is een extra gebruiker voor ze aangemaakt. Een account, e-mailadres, Microsoft Office Licenties, noem het maar op.

Een online kantoor omgeving is natuurlijk ideaal. Mits je prettige hardware hebt waar deze op kan draaien.

 

 2. Levering laptops, printers en wifi-systeem

De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat opdrachtgevers het fijn vinden als ze voor hun totale ICT bij één partij terecht kunnen. Bij één hypotheken was dit niet anders. Naast de cloud omgeving verzorgde we de levering en installatie van laptops en een printer.

En wat is een kantoor zonder Wifi-systeem? Precies. Bij een kantoor pand hoort een snelle wifi verbinding. We hebben voor één hypotheken een nieuwe wifi netwerk aangelegd waar ze de komende jaren mee vooruit kunnen. Dat gaat helemaal goed komen.

 

Pieter de Vries (mede-eigenaar één hypotheken) aan het woord:

De samenwerking met Weservit bevalt super. Ze weten waar ze over praten en komen afspraken na.
Cloud, laptops, printers, wifi.. telkens weer zorgen ze weer voor de juiste oplossing.“

 

We willen Pieter, Jorg, Danny en Anke bedanken voor het vertrouwen. We kijken uit naar een fijne samenwerking in de toekomst. Het is nu al een mooi traject en we weten zeker dat er nog veel gaat volgen.

 Meer informatie over één hypotheken vind je hier op hun website.