Vaste ICT-partner van Joepie Kinderopvang

Eind 2021 kwamen we voor het eerst in contact met Maud van Grinsven. Als manager bij Joepie Kinderopvang zorgt zij ervoor dat alle ICT-zaken in goede banen worden geleid. Maar de echte ICT-werkzaamheden geeft zij graag uit handen. Want dat is een vak apart. Joepie was van plan afscheid te nemen van hun toenmalige ICT-partner, omdat ze op zoek waren naar verbetering. 

Alle reden voor Maud om op zoek te gaan naar een nieuwe ICT-partner. Eentje die hen bij het volledige ICT-gedeelte ondersteunt en snel schakelt bij onvoorziene problemen. Een klant van Weservit en bovendien bekende van Maud, verwees haar door naar ons. De reden? Dat was hun goede ervaring met onze service. Zo leuk om te zien hoe dat gaat hier in de regio! Hoe dit verder verliep, lees je hier.

Alle ICT-zaken bij één partij

In oktober vorig jaar kregen we een telefoontje van Maud. Het contact was meteen erg prettig. Na de kennismaking zijn we op locatie geweest om alle wensen van Joepie te bespreken. Ze zochten vooral naar een nieuwe oplossing waarbij ze in de Cloud konden gaan werken. Want bij Joepie gaan ze graag met de tijd mee.

Het liefst wilde Maud ook zaken ten aanzien van de telefonie, website en wifi bij ons neerleggen. Want dat is dan net zo handig, toch? Daar gingen we dan ook meteen mee aan de slag. Een leuk traject waarbij we verschillende ICT-oplossingen mochten combineren.

Een nieuwe online omgeving voor Joepie Kinderopvang

Met verschillende locaties in Vinkel en Nuland is het voor medewerkers van Joepie Kinderopvang erg handig om niet aan één werkplek gebonden zijn. Flexibel werken noemen we dat. Daarom gingen we voor Joepie aan de slag met het inrichten van een online kantoor via onze Weservit Cloud. Een mooie oplossing die bestaat uit een extern bureaublad waar je met verschillende apparaten (laptop, tablet, telefoon) op kan inloggen. Het voordeel? Je hebt je bedrijfssoftware, e-mail, agenda en documenten altijd bij de hand. Via de Two-Factor Authentication is je data ook nog eens enorm goed beveiligd. Voor Joepie extra belangrijk, omdat zij met veel persoonsgegevens werken. Hier hebben ze nu geen omkijken naar.

Levering laptops, printers en wifi-systeem

Naast de Cloud omgeving verzorgden we de levering en installatie van laptops en printers. En hebben we de verschillende locaties van Joepie Kinderopvang voorzien van een nieuw wifi-systeem. Alles werkt snel en naar behoren, zoals afgesproken. Allemaal onder het motto: ‘’ We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen’’. Iets wat onze klanten ook erg kunnen waarderen.

Instellen, testen en omzetten

Na het inrichten en installeren van de verschillende ICT-oplossingen was het tijd om alles om te gaan zetten. Maar natuurlijk niet zonder dat ze bij Joepie alles uitgebreid hadden getest. Zo willen we voorkomen dat er direct na de livegang problemen ontstaan die voorkomen hadden kunnen worden.

Inmiddels naderde de kerstvakantie. Omdat de kinderopvang dan gesloten is, was dit het perfecte moment voor de omzetting. Dat lukte. Zo ging Joepie het nieuwe jaar van start met een compleet nieuwe ICT-omgeving. En ze zijn er erg blij mee. Daar doen we het natuurlijk allemaal voor!

Maud aan het woord:

Bij Joepie waren we op zoek naar een betrouwbare partner die ons volledig zou kunnen ontzorgen op het gebied van ICT. Wij willen tenslotte onze aandacht op de kinderen richten. We zochten naar een partner waarmee we korte lijntjes hebben en die ons snel kan helpen bij ICT-problemen. Weservit is voor ons deze partner geworden en we zijn erg tevreden met deze nieuwe samenwerking. Weservit denkt echt met ons mee als het gaat om oplossingen die bij onze organisatie passen. Wij kunnen met al onze vragen terecht op zowel maandagochtend om 8 uur als op vrijdagmiddag om half 6 en dan worden we altijd vriendelijk te woord gestaan door alle Weservit collega’s. We kijken uit naar een fijne samenwerking in de toekomst!

We willen Maud bedanken voor het vertrouwen in Weservit en kijken ernaar uit de fijne samenwerking nog lang te mogen voortzetten.