Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze voorwaarden. - Sluiten

Connectiviteit

Weservit biedt al jaren uitstekende connectiviteit aan binnen onze datacentra. De datacentra waarmee wij samenwerken zien Weservit als een betrouwbare en loyale IT-partner. Weservit onderscheidt zich door perfecte en snelle service, betrouwbaar netwerk en direct persoonlijk contact. Weservit biedt service vanuit Dataplace Alblasserdam. twee locaties. De locatie biedt niet alleen meer zekerheid maar ook optimale veiligheid en connectiviteit.

Fast delivery

Onze fast delivery service zorgt voor snelle oplevering. In de meeste gevallen kan een verbinding al opgeleverd worden binnen 24 uur. Geen lange levertijden zoals bij veel carriers het geval is dus!

Schaalbaar

Weservit biedt schaalbare oplossingen op maat. Capaciteit kan bestaan uit meerdere Gbit/s of 10Gbit/s verbindingen. Je kunt dataverkeer in staffels bepalen en bij stellen wanneer je wilt.

IP-adressen

Ben je in het bezit van een eigen IP space dan kan deze gemakkelijk op het netwerk van Weservit gebruikt worden. Beschik je niet over een eigen IP space? Weservit beschikt over voldoende IP adressen zodat je ook aan de slag kunt zonder RIPE membership.

Meer informatie over connectiviteit

Wil je meer informatie ontvangen over connectiviteit? Voor vragen en ondersteuning kun je altijd contact opnemen met een van onze specialisten, we helpen je graag.

Neem contact op

Weservit staat garant voor topkwaliteit hosting!

Weservit maakt gebruik van het datacenter Dataplace in Alblasserdam. Dit datacenter is een moderne datacenter die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Weservit kan hiermee een snel, veilig en betrouwbaar netwerk garanderen.

Snel netwerk

Een goede website, is een snelle website. Weservit beschikt over een razendsnel en uiterst betrouwbaar netwerk. Supersnelle verbindingen in combinatie met de nieuwste technologie.

24/7 support

De 24/7-supportafdeling staat altijd voor je klaar om je te helpen of om vragen te beantwoorden. Via het speciale calamiteitennummer kunnen we direct eventuele problemen oplossen.

Betrouwbaar

Betrouwbaar en veel kennis van zaken. Advies, kwaliteit en service zonder verrassingen. Hoogwaardige producten en tevreden klanten. Weservit garandeert het!

Flexibel

Flexibiliteit speelt in deze steeds veranderende internetwereld een cruciale rol. Snel schakelen, meegaan met nieuwe inzichten en technologie is de essentie van succes. Weservit geeft flexibiliteit voorrang!