Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze voorwaarden. - Sluiten

De voordelen van Office 365

Office 365 is bezig met een opmars in het Nederlandse bedrijfsleven. Met de online oplossing van Microsoft kan je altijd, overal en op elk apparaat bij je e-mail, agenda en bestanden. Om je een goed beeld te geven van Office 365 hebben we de vier belangrijkste voordelen voor je opgesomd.

 

1. Altijd beschikking over de laatste versie Office-toepassingen

In het Office 365 pakket zitten de volgende Office-toepassingen: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Acces (alleen voor pc). De Office-toepassingen krijgen automatisch een update waardoor je (samen met je collega’s) altijd gebruik maakt van de laatste versie van het Office-pakket.

2. Altijd en overal toegang tot je e-mail, agenda en bestanden

We leven in een realtime economie. Een tijd waarin we op elk moment van de dag onze klanten van een antwoord moeten kunnen voorzien. Office 365 biedt hiervoor de oplossing. Met Office 365 heb je altijd, overal en op elk apparaat toegang tot je e-mail, agenda en bestanden. Een aanpassing doorvoeren terwijl je niet op kantoor bent wordt hierdoor een eitje.

3. Je betaalt per gebruiker

Bij het kopen van een Microsoft Office pakket had je voorheen weinig flexibiliteit. Je betaalde bijvoorbeeld voor 5 personen terwijl je voor slechts 3 personen licenties nodig had. Met het Office 365 pakket is dit verleden tijd. Je betaald namelijk per gebruiker. Heb je een extra licentie nodig? Dan voeg je deze eenvoudig toe en krijg je direct toegang. Wil je het aantal gebruikers verminderen? Dan haal je een licentie weg waarmee je maandelijkse kosten direct dalen.

4. Veilig en eenvoudig bestanden delen via SharePoint

Via SharePoint staan je bestanden veilig opgeslagen in de cloud. Je kan meerdere personen rechten geven om je bestanden te zien en te bewerken. Hierdoor kan iedereen in hetzelfde document en in de laatste versie van het document werken. Ideaal wanneer je regelmatig bestanden met elkaar uitwisselt.

 

Ben je benieuwd of Office 365 ook voor jouw onderneming een toegevoegde waarde heeft? Bekijk meer informatie over Office 365 en de bijbehorende pakketten op www.weservit.nl/office365. Wil je graag een vrijblijvend advies ontvangen? Vraag dan de Quickscan aan op www.weservit.nl/quickscan. Met de Quickscan wordt de situatie van je bedrijf in kaart gebracht. De Quickscan bestaat uit een kennismaking op locatie en een ICT-scan van je organisatie. Meer informatie over de Quickscan vind je in de brochure.