Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze voorwaarden. - Sluiten

In 3 stappen je ICT uitbesteden

Minder zorgen, meer controle en maximale veiligheid.

Je hoort het steeds vaker. Mede-ondernemers die hun ICT uitbesteden. Ze werken in de cloud en concentreren zich op hun corebusiness. Al een paar keer heb je er over nagedacht: zou het ook iets voor mij zijn? En als het iets voor mij is.. hoe regel ik dit dan?

 

1. Laat je adviseren door een expert

Natuurlijk roep je om hulp. ICT uitbesteden kan op honderden manieren. Maar wat is de manier die het beste bij jouw bedrijf past? Laat je adviseren door een expert. Een partij de mogelijkheden aan je kan laten zien. Met een advies op zak kies je beter en makkelijker.

 2. Kies het moment om je ICT om te zetten

Een perfect moment. Daar ben je naar op zoek. Het juiste moment om je ICT om te zetten naar een externe partij. En uit onze ervaring kunnen we vertellen dat het perfecte moment niet bestaat. Het is een kwestie van doen. Goed organiseren, omzetten op momenten (zoals het weekend) dat je niet aan het werk bent en daarna profiteren van de vele voordelen.

 3. Profiteer van de vele voordelen van ICT uitbesteden

Bedrijven die hun ICT uitbesteden willen meestal niet meer anders. Ze weten hoe het is om gebruik te maken van de voordelen. Deze voordelen hebben we voor je op een rijtje gezet:

 – Betere beveiliging en daardoor minder problemen;
 – Automatische updates en daardoor altijd de nieuwste software;
 – Een vast maandbedrag en lagere kosten;
 – Geen gedoe en daardoor meer tijd;
 – Kortom; minder zorgen, meer controle en maximale veiligheid.

 

Bel met Weservit voor een advies op maat. Al meer dan 10 jaar helpt Weservit bedrijven bij het opzetten, verbeteren en onderhouden van ICT-omgevingen. Zij profiteren van de 30 minuten regel van Weservit. Dit wil zeggen dat je als klant van Weservit altijd binnen 30 minuten ondersteuning krijgt. Lees hier meer over de 30 minuten regel. Wil jij een vrijblijvend advies ontvangen over jouw ICT-omgeving? Vraag dan de Quickscan aan op www.weservit.nl/quickscan of neem contact op via de contactpagina. We helpen je graag op weg naar een betrouwbare ICT-omgeving.