Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze voorwaarden. - Sluiten

Een slimme manier van ICT uitbesteden voor het MKB

Er zijn meerdere slimme manieren waarop bedrijven in 2019 hun ICT uitbesteden. Dit verschilt natuurlijk per bedrijf. Een slimme manier van ICT uitbesteden voor het MKB, is het uitbesteden van de ICT infrastructuur met beheer. In het artikel gaan we daar verder op in. Na het lezen van het artikel weet u namelijk wat de voordelen van ICT uitbesteden zijn en waarom het uitbesteden van uw ICT infrastructuur met beheer een slimme manier is.

 

Wat is het uitbesteden van uw ICT infrastructuur met beheer

Het uitbesteden van de ICT infrastructuur met beheer houdt in dat u een serverruimte huurt inclusief beheer bij een extern bedrijf. Hierdoor hoeft u zelf geen server te kopen, u kunt namelijk de server ruimte van het externe bedrijf gebruiken.

De technologische ontwikkelingen gaan natuurlijk erg snel. En ICT is in de afgelopen periode onmisbaar geworden voor bijna elke onderneming. U wilt uw zaken goed regelen en tegelijkertijd niet onnodig investeren in uw ICT. Klinkt dat voor u bekend? Dan is het uitbesteden van uw ICT infrastructuur met beheer de oplossing.

 

Hoe het uitbesteden van uw ICT infrastructuur met beheer werkt

Wanneer u uw ICT infrastructuur met beheer uitbesteedt maakt u gebruik van de professionele apparatuur van een externe partij. Zelf investeren in apparatuur is hierdoor niet nodig. Het onderhoud, beveiliging en monitoring van de apparatuur voert het ICT-bedrijf uit. Hiermee bespaart u een hoop tijd. Een ander voordeel is de flexibiliteit. U kunt vanaf dat moment eenvoudig meer of minder ruimte op de server huren. Daardoor betaalt u alleen voor de ruimte die u gebruikt.

Kortom, de voordelen van het uitbesteden van uw ICT infrastructuur met beheer:

 

1. Lagere kosten, door alleen te betalen voor wat u gebruikt;

 2. Minder risico, doordat de verantwoordelijkheid bij de externe partij ligt;

 3. Lagere ICT investering, doordat u gebruik maakt van de apparatuur van de externe partij;

 4. Meer flexibiliteit, door eenvoudig op en afschalen van gebruikers en ruimte;

 5. Hogere kwaliteit, door professionele apparatuur en samenwerking met specialisten.

 

Wat kan ICT uitbesteden voor uw onderneming betekenen?

Bent u benieuwd wat ICT uitbesteden voor uw onderneming kan betekenen? Stuur ons dan een bericht. Dan plannen we een afspraak in en maken we de kansen binnen uw organisatie inzichtelijk.

 

Welke ondernemingen gingen u voor?

 

 

Al meer dan 10 jaar helpt Weservit bedrijven bij het opzetten, verbeteren en onderhouden van ICT-omgevingen. Wil jij een vrijblijvend advies ontvangen over jouw ICT-omgeving? Vraag dan de Quickscan aan op www.weservit.nl/quickscan of neem contact op via de contactpagina. We helpen je graag op weg naar een betrouwbare ICT-omgeving.