Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze voorwaarden. - Sluiten

Wat is Office 365?

Een oplossing waar we de laatste tijd steeds meer vragen over krijgen is Office 365. De vragen lopen erg uiteen. Laten we daarom maar beginnen met het uitleggen wat Office 365 is, hoe het werkt en wat de voordelen hiervan zijn.

Wat is Office 365?

Office 365 is een online oplossing van Microsoft. Microsoft biedt je met Office 365 de mogelijkheid om altijd, op elk moment, op elk device aan je bestanden te werken. Je bestanden, Office-programma’s, e-mail en agenda heb je hierdoor altijd bij de hand.

Hoe werkt Office 365?

We maken een back-up van je bestanden en stellen Office 365 voor je in. Na een korte uitleg (het werkt echt heel eenvoudig) kan je inloggen en kan je overal, met elk device in je online omgeving. Hier kan je werken aan je bestanden, het beheren van je e-mails en je agenda. Binnen de online omgeving maak je altijd gebruik van de nieuwste versies Office-programma’s. De online omgeving wordt namelijk krijgt namelijk automatisch een update. Verder kunnen gebruikers mappen met elkaar delen. Je kan hierdoor in de meest recente versie van het document werken. Een ander bijkomend voordeel is het eenvoudig op-en-afschalen van gebruikers. Een werknemer is binnen enkele minuten toegevoegd of verwijderd.

De voordelen op een rijtje

–   Altijd gebruik maken van de nieuwste versies van Office;
–   Het delen van bestanden tussen gebruikers;
–   Nooit meer een grote investering moeten doen;
–   Grote flexibiliteit waarbij je betaalt per gebruiker;
–   Altijd je back-up goed geregeld.

Kortom biedt Office 365 genoeg mogelijkheden voor de toekomst. Er zijn verschillende abonnementsvormen mogelijk maar we raden onze klanten altijd eerst de proefperiode aan. Tijdens de proefperiode kan je 30 dagen gebruik maken van Office 365. Zo kan je ervaren of je het prettig vindt werken. De proefperiode kan je hier aanvragen.