Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze voorwaarden. - Sluiten

Het MKB maakt de stap naar de cloud

De servers op kantoor worden vervangen door digitale servers. Waar eerst voornamelijk multinationals de stap maakten naar de cloud zien we nu dat deze trend doorzet naar het MKB. Wat ons betreft geen verrassing, de cloud biedt namelijk ontzettend veel voordelen voor elke MKB-er!

Altijd, overal, op elk device

Wat is de cloud nu precies en wat houdt het nieuwe werken precies in? Om het eenvoudig uit te leggen staat de term cloud gewoon voor internet. Met het nieuwe werken heb je een desktop via het internet. Dit wil zeggen dat je op elke locatie, op elk device, op elk moment op je virtuele desktop kan. Hierdoor kun je altijd bij je bestanden en je e-mail. Investeren in harde schijven en servers is hierdoor verleden tijd. Je gegevens staan namelijk veilig op een server en je betaalt alleen voor de ruimte die je daadwerkelijk gebruikt. Naast deze voordelen heeft de cloud nog meer voordelen, deze hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.

De voordelen op een rijtje

– Bestanden in een beveiligde omgeving
– Alleen de opslag betalen die je gebruikt
– Overal kunnen werken
– Op elk device bij je bestanden
– Nooit meer een te kort aan opslag ruimte
– Werken wanneer jij wilt
– Hogere productiviteit
– Minder risico
– Flexibele werkplek

Benieuwd of jij klaar bent voor het nieuwe werken?

We snappen dat de veranderingen in de ICT branche vragen bij je op kunnen roepen. Ben je benieuwd of je organisatie klaar is voor het nieuwe werken? Neem dan contact met ons op voor een gratis Quickscan. Op basis van de score uit de Quickscan krijg je van ons een gratis advies met tips en aanbevelingen voor jouw organisatie.