Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze voorwaarden. - Sluiten

Weservit verhuist naar de Bedrijfsstraat 5 in Nuland

Leuk nieuws! We zijn met ons kantoor verhuisd van de Rijksweg 55b naar de Bedrijfsstraat 5 in Nuland. Hemelsbreed een verhuizing van een kleine 150 meter, maar qua locatie en ruimte een mooie volgende stap om verder te groeien met onze onderneming.

Veel mooie herinneringen

We hebben in de afgelopen 8 jaar veel mooie herinneringen mogen maken aan de Rijksweg 55b in Nuland. Het was ons eerste kantoor. We deden er onze eerste overname van een hostingpartij en het was ook de plek waar de eerste uitbreiding van het team plaatsvond. Een prachtige tijd, ook dankzij de onderlinge verstandhouding met de andere bedrijven in het pand.

De eerste jaren deelden we het kantoor met Timmermans Infra en B&A Administratie. Door de groei van alle bedrijven werd het kantoor te klein en maakte Bart met zijn team twee jaar geleden de overstap naar de Bedrijfsstraat.

Een nieuw kantoor, meer ruimte en nog steeds makkelijk bereikbaar

De afgelopen jaren zijn we consistent blijven groeien en ondertussen timmerde Timmermans Infra natuurlijk ook flink aan de weg. Het was wachten op het moment dat het kantoor opnieuw te klein werd.

Toen de kans voorbijkwam om naar de Bedrijfsstraat te verhuizen was de rekensom snel gemaakt. Een nieuw kantoor, meer ruimte en nog steeds makkelijk bereikbaar. Daarbij is het natuurlijk leuk dat we het kantoor opnieuw delen met Bart. We zitten op de 1e verdieping en zij hebben het kantoor op de begane grond.

Nog steeds de service die je altijd al van ons gewend bent

Buiten het nieuwe kantoor om verandert er niets. We blijven bedrijven helpen met oplossingen in hosting, cloud en automatisering. Je hebt nog steeds een vast aanspreekpunt en we blijven telkens streven naar een nog betere service. Gewoon zoals je altijd al van ons gewend bent, maar dan 150 meter verderop.

Ben je in de buurt? Of heb je zin om langs te komen voor een kop koffie om bij te buurten? Stuur ons dan een berichtje. Dat vinden we hartstikke leuk en dan geven we je meteen een rondleiding door ons nieuwe kantoor. Tot snel!

Marc, Raoul, Jurgen en Danny