Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze voorwaarden. - Sluiten

Weservit maakt gebruik van een tweede datacenter!

Er zijn de afgelopen periode veel ontwikkelingen bij Weservit. Een overname van OrangeLemon, een nieuwe website en nu hebben we nog een nieuwtje. Weservit gaat gebruik maken van een tweede datacenter! De tweede locatie is SmartDC te Rotterdam. Weservit heeft voor een tweede locatie gekozen om op deze manier onze opdrachtgevers nog meer zekerheid te kunnen bieden. Benieuwd naar SmartDC of wat de tweede locatie voor jou zou kunnen betekenen?

SmartDC Rotterdam

Het datacenter SmartDC is in 2009 opgericht in Rotterdam. SmartDC staat bekend om zijn unieke suite concept met speciale suites per klant. Elke suite is een mini datacenter met een eigen koeling, stroom onderbrekers, veiligheid en capaciteit uitgebouwd. Meer informatie over het datacenter kan je vinden op de website: www.smartdc.nl.

Risicospreiding

Door gebruik te maken van een extra locatie verkleinen we jouw risico. In de voorgaande situatie stonden de servers en back-up servers beide in het primaire datacenter. In de nieuwe situatie staan de servers waarvan je gebruik maakt nog steeds in het primaire datacenter. De back-up servers staan in de nieuwe situatie in het secundaire datacenter. Bij volledige uitval van de primaire locatie schakelt de server automatisch door naar de secundaire locatie. De uitval van de primaire locatie heeft hierdoor geen gevolgen voor jouw organisatie.

Extra beschikbaarheid

Weservit kan door gebruik te maken van een tweede datacenter extra beschikbaarheid aanbieden. Ben je op zoek naar extra ruimte? Of ben je op zoek naar ruimte op een tweede locatie? Neem dan even contact op met Weservit.

Heb je andere vragen over de nieuwe locatie? Neem dan even contact met ons op.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]