Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze voorwaarden. - Sluiten

Weservit verhuist naar de Bedrijfsstraat 5 in Nuland

Leuk nieuws! We zijn met ons kantoor verhuisd van de Rijksweg 55b naar de Bedrijfsstraat 5 in Nuland. Hemelsbreed een verhuizing van een kleine 150 meter, maar qua locatie en ruimte een mooie volgende stap om verder te groeien met onze onderneming.

Veel mooie herinneringen

We hebben in de afgelopen 8 jaar veel mooie herinneren mogen maken aan de Rijksweg 55b in Nuland. Het was ons eerste kantoor. We deden er onze eerste overname van een hostingpartij en het was ook de plek waar de eerste uitbreiding van het team plaatsvond. Een prachtige tijd, ook door de onderlinge verstandhouding met de andere bedrijven in het pand.

Een nieuw kantoor, meer ruimte en nog steeds makkelijk bereikbaar

De afgelopen jaren zijn we consistent blijven groeien en daardoor werd het pand te klein. Toen de kans voorbijkwam om naar de Bedrijfsstraat te verhuizen, was de rekensom snel gemaakt. Een nieuw kantoor, meer ruimte en nog steeds makkelijk bereikbaar.

Nog steeds de service die je altijd al van ons gewend bent

Buiten het nieuwe kantoor om verandert er niets. We blijven bedrijven helpen met oplossingen in hosting, cloud en automatisering. Je hebt nog steeds een vast aanspreekpunt en we blijven telkens streven naar een nog betere service. Gewoon zoals je altijd al van ons gewend bent, maar dan 150 meter verderop. 

Ben je in de buurt? Of heb je zin om langs te komen voor een kop koffie? Stuur ons dan een berichtje. Dat vinden we hartstikke leuk en dan geven we je meteen een rondleiding door ons nieuwe kantoor. Tot snel!

Marc, Raoul, Jurgen en Danny