Een nieuw ICT netwerk voor B&A Administratiekantoor

Enkele maanden geleden vertelde Bart ons dat ze met B&A Administratiekantoor begin februari gingen verhuizen naar een nieuwe kantoorlocatie. Hij vroeg ons of we het ICT netwerk voor zijn nieuwe kantoor konden aansluiten. Een leuke opdracht waar we als Weservit mee uit de voeten kunnen. Lees onze aanpak.

 

Werkplekken, internet en Wifi

Verhuizen naar een nieuwe locatie is vaak een mooi moment om de ICT omgeving optimaal in te richten. Op de nieuwe kantoorlocatie van B&A Administratiekantoor hebben we een basisnetwerk aangesloten. Hieronder viel het:

1. Installeren van de werkplekken (computers en beeldschermen);
2. Aansluiten van internetverbindingen;
3. Aanleggen van een wifinetwerk.

 

Installeren, aansluiten een aanleggen in het weekend

De verhuizing naar de nieuwe kantoorlocatie had Bart in het weekend gepland. Zo kon het team direct na de verhuizing weer aan de slag.

We hebben daarom vrijdag en zaterdag de werkplekken geïnstalleerd, de internetverbinding aangesloten een het wifinetwerk aangelegd. Het nieuwe netwerk hebben we daarna uitgebreid kunnen testen. Doordat Bart in 2017 is overgestapt naar de cloud omgeving van Weservit, kon de cloud omgeving eenvoudig worden geïnstalleerd op de nieuwe locatie. Meer hierover lees je hier.

 

Direct na het weekend aan de slag..

De eerste werkdag na de verhuizing konden Bart en zijn team direct weer aan de slag. We bedanken Bart voor zijn vertrouwen en wensen B&A Administratiekantoor veel plezier met de ICT omgeving op de nieuwe locatie.